Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa
logo

Kauppa auki!

Eikun kipin kapin ostoksille, liput nyt EarlyBird -hinnoin!

*Mihis Ny™ lipuista ei alennuksia.
Verkkopelitapahtuma Insomnia XXIII
Porin Karhuhallissa 26.10. - 29.10.2023
Ohjeet konepaikan ostamiseen
Lue ohjeet tarkasti ja siirry vasta sitten ostamaan lippuja.
 1. Kokoa oma ryhmäsi. Mitä enemmän ryhmässänne on, sitä halvemmat konepaikat voitte ostaa. Valitkaa yksi jäsen ryhmästänne, joka toimii ryhmänne vetäjänä. Hän hoitaa lippujen ostamisen ja konepaikkojen jakamisen ryhmälle.
 2. Rekisteröidy järjestelmään. Jokainen jäsen ryhmässä tulee rekisteröityä itse järjestelmään, syöttää omat tietonsa ja lisätä profiilikuvansa.
 3. Ryhmän vetäjä ostaa liput. Ryhmän vetäjä ostaa konepaikka liput koko ryhmälle ja varmistaa että konepaikkojen määrä on oikea ennen ostamista.
 4. Ryhmän vetäjä maksaa tilauksen. Osta -painikkeen klikkaamisen jälkeen järjestelmä tekee sinulle laskun. Voit maksaa laskun verkossa. Verkossa maksaessasi, maksu rekisteröityy järjestelmään saman tien ja pääset varaamaan konepaikkoja ilman odottamista.
 5. Ryhmän vetäjä varaa paikat Paikkoja pääsee varaamaan heti, kun lasku on maksettu ja maksu on rekisteröitynyt. Vetäjä varaa konepaikat koko ryhmälle. Valitkaa konepaikat joko pöydän päästä tai varatun paikan vierestä. Varaamme oikeuden tiivistää rivejä poitamalla ryhmien väliin tai sisään jätetyt paikat ryhmiä/konepaikkoja liikuttamalla. Kun olet valinnut paikat, paina ”Lukitse valitut paikat” -painiketta. Kun olet varannut ja lukinnut paikat, et voi enää muuttaa valittuja paikkoja.
 6. Ryhmän vetäjä luovuttaa paikat ryhmän jäsenille. Paikkojen varaamisen jälkeen ryhmän vetäjä näkee varatut paikkansa sivulta Konepaikat -> Omat paikkavaraukset. Tältä sivulta ryhmän vetäjä voi luovuttaa paikkoja ryhmän jäsenilleen syöttämällä jäsenen sähköpostiosoitteen kenttään sähköpostiosoite ja painamalla ”Luovuta paikka käyttäjälle” -nappia.
 7. Asettakaa profiilikuvat. Jokaisella jäsenellä tulee olla tunnistettava profiilikuva ennen lippujen luovuttamista. Nopeutat tapahtumassa korttien luovuttamista, jos teet tämän hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Voit asettaa kuvasi menemällä sivulle Profiili -> Omat tiedot. Ota kuva painamalla ”Ota kuva webkameralla” -nappia. Voit myös ladata kuvan tietokoneeltasi valitsemalla ”Choose file (tai valitse tiedosto”) -painiketta. Kuvasta pitää pystyä erottamaan kasvosi selkeästi. Kuvan tulisi olla pystysuorassa.
 8. Tulosta tai tallenna lipputosite. Jokainen ryhmän jäsen tulostaa tai tallentaa oman lipputositteensa sen jälkeen kun hänelle on konepaikka siirretty. Muista ottaa tämä lipputosite mukaan tapahtumaan, varsinainen pääsylippu annetaan tapahtuman sisäänkäynnin info pisteeltä.
Jos lippujen ostamissa ilmestyy ongelmia, olethan yhteydessä tapahtuman infoon: infoxxiii@insomnia.fi
Ohjeet tietokonepaikkojen siirtämiseen
Kertaalleen varattuja paikkoja ei voi siirtää itse. Paikkojen siirrosta voi laittaa pyynnön asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infoxxiii@insomnia.fi Pyynnössä tulee käydä ilmi perustelut paikkojen siirrolle.
Liput ja hinnat 2023

Liput Insomnia XXIII tapahtumaan myydään ennakkoon verkkosivujen kautta. Lisäksi tapahtumaan myydään kävijälippuja tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös konepaikkalippuja myydään, mikäli niitä on jäljellä. Ryhmäalennukset eivät päde sisäänkäynnillä ostaessa. Mikäli haluat varmistaa paikkasi Länsi-Suomen suurimpaan verkkopelitapahtumaan, varaa lippusi hyvissä ajoin ennakkoon.

Ennakkoon ostaneita koskevat ryhmäalennukset. Määräalennukset annetaan vain kerta ostoksista ja ne koskevat vain tavallisia konepaikkoja. Konepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 100cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

Tarjoamme tänä vuonna kolmea eri lipputyyppiä, sekä mahdollisuuden ostaa omalle ryhmälle ikioman VIP Aitionv. Mihis ny, Iha perus ja Hiuka tärkee edustavat normaaleja lippuja, joita tapahtumaan voi ostaa. Huomioithan että Hiuka tärkee ja VIP Aitioita on saatavilla vain rajoitettu erä, joten ole nopea mikäli tahdot ostaa tapahtumaan paremman konepaikan.

Konepaikoille joihin tahdotaan kytkeä 10Gbps verkkoyhteys pitää olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen 30.09.2023

Konepaikattomat liput

Kävijälipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osalistua esimerkiksi oheistoiminta-alueen tarjoamaan ohjelmaan. Konepaikaton lippu on hyvä vaihtoehto, jos et tuo pöytäkonetta mukanasi – kannettavia tietokoneita voi käyttää tapahtumassa. Muistathan, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tällä lipulla.

EARLY BIRD TARJOUKSET
Tarjoukset voimassa 16.7. asti.
Iha Perus
- 15% alennusta
55.25 EUR
Hiuka tärkee
- 15% alennusta
80.75 EUR
VIP Aitio
- 15% alennusta
102 EUR
Määräalennukset

Huomioithan, että nämä määräalennukset tulevat vielä Early Bird -hintojen päälle!!!

Mihis Ny™

5-7 henkeä

-5% lisäalennusta

8+ henkeä

-8% lisäalennusta

Hiuka Tärkee

5-7 henkeä

-5% lisäalennusta

8+ henkeä

-8% lisäalennusta

VIP Aitio

7-9 henkeä

-5% lisäalennusta

10+ henkeä

-8% lisäalennusta

Lipputyypit
Kaikki hinnat ovat alv 0%, hintoihin ei lisätä alv:ia
Mihis Ny™
Sinulle jolle riittää konearvottu paikka

Sinulla ei ole oikeutta vaikuttaa paikkavalintaan. Tällä lipulla saat satunnaisen täytepaikan salista, joka voi olla "Iha perus" tai "Hiuka tärkee" -tasoinen konepaikka.

 • Paikasta ei alennuksia
 • Ei vierekkäisiä paikkoja vaikka tilauksessa olisi enemmän kuin yksi paikka
 • Sisäänpääsy klo 18:00

Paikkoja et voi itse varata. Paikkasi varataan sinulle lähellä tapahtumaa ja tästä ilmoitetaan erikseen someissa ja nettisivuilla. Jos paikkasi ei ole varattu, kun tapahtuma alkaa, tule kuittisi kanssa ovelle tai lähetä viestiä päivää ennen osoitteeseen infoxxiii@insomnia.fi. Varausten valinta tehdään satunnaisessa järjestyksessä, joten tilausjärjestys ei vaikuta paikkavalintaan.

35 EUR
Iha perus
Pelaajalle, jolle riittää perustarvikkeet lanittamiseen!

Normaali konepaikka tapahtuman lanialueelta. Nämä paikat pitävät sisällään noin metrin leveät paikat ja 100 Mbps verkon lähimmästä verkkokytkimestä.

 • Noin 100cm pöytätilaa
 • 100Mbps verkkoyhteys
 • Sisäänpääsy klo 18:00

Tällä lipulla voit varata oman paikkasi ja saat mahdollisuuden käyttää ryhmäalennuksia.

65 EUR
Hiuka tärkee
Pelaajalle, joka tahtoo enemmän laneilta!

Normaalia Iha perus konepaikkaa isompi ja parempi. Nämä paikat pitävät sisällään 200cm leveät paikat ja 1000 Mbps verkon lähimmästä verkkokytkimestä

 • Noin 200cm pöytätilaa
 • 1000Mbps verkkoyhteys
 • Sisäänpääsy klo 17:00

Hiuka tärkee -konepaikalliset pääsevät tuntia ennen tapahtumaan sisälle ja pääsevät täten lanittamaan etuajassa!

95 EUR
VIP-aitio
Omalle ryhmälle paras aitiopaikka suoralla näkymällä lanialueelle!

Messumatolla ja seinillä rajattu aitio on ostettavissa minimissään 5 hengen ryhmälle, mutta ne voidaan rakentaa myös isommalle ryhmälle.

 • Noin 200cm pöytätilaa
 • Vakiona 1000Mbps verkkoyhteys
 • Sisäänpääsy klo 17:00
 • Erikseen toivottavissa 10Gbps -verkkoyhteys omaan aitioon.

Voit tuoda aitioon muun muassa omia sohvia ja kodinkoneita. VIP-aitiossa sinulla on oikeus viettää aikaa oman ryhmäsi kanssa, ja konepaikkojen takana on riittävästi tilaa oman ryhmäsi käyttöön. VIP-aitiopaikkalaisille on tapahtuman nukkumatilassa omalle ryhmälle merkitty tila.

Jokaisessa VIP-aitiossa on oma taulutelevisio jossa näkyy pääscreenin sisältö. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämäkämpi sähkö ja mahdollisuus saada 10 Gbps kuituverkkoyhteyden sekä pidämme huolen että aitiossa on runsaasti lisäverkkopistokkeita pelikonsoleita, televisioita ym. omia laitteita varten.

120 EUR
Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi, voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Insomnian Facebook-sivulla tai Discordissa #kauppatori -kanavalla.

Verkkokaupan yhteystiedot
 • Verkkopeliyhdistys Insomnia ry
 • 2241477-3
 • c/o Tatu-Topias Paski
 • Tarkka-ampujankatu 12 A 7
 • 90120 Oulu
Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.