Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa
Verkkopelitapahtuma Insomnia XXIII
Ulvilan Friitala-Talossa 26.10. - 29.10.2023
Ohjeet konepaikan ostamiseen
Lue ohjeet tarkasti ja siirry vasta sitten ostamaan lippuja.
 1. Kokoa oma ryhmäsi. Mitä enemmän ryhmässänne on, sitä halvemmat konepaikat voitte ostaa. Valitkaa yksi jäsen ryhmästänne, joka toimii ryhmänne vetäjänä. Hän hoitaa lippujen ostamisen ja konepaikkojen jakamisen ryhmälle.
 2. Rekisteröidy järjestelmään. Jokainen jäsen ryhmässä tulee rekisteröityä itse järjestelmään, syöttää omat tietonsa ja lisätä profiilikuvansa.
 3. Ryhmän vetäjä ostaa liput. Ryhmän vetäjä ostaa konepaikka liput koko ryhmälle ja varmistaa että konepaikkojen määrä on oikea ennen ostamista.
 4. Ryhmän vetäjä maksaa tilauksen. Osta -painikkeen klikkaamisen jälkeen järjestelmä tekee sinulle laskun. Voit maksaa laskun verkossa. Verkossa maksaessasi, maksu rekisteröityy järjestelmään saman tien ja pääset varaamaan konepaikkoja ilman odottamista.
 5. Ryhmän vetäjä varaa paikat Paikkoja pääsee varaamaan heti, kun lasku on maksettu ja maksu on rekisteröitynyt. Vetäjä varaa konepaikat koko ryhmälle. Valitkaa konepaikat joko pöydän päästä tai varatun paikan vierestä. Varaamme oikeuden tiivistää rivejä poitamalla ryhmien väliin tai sisään jätetyt paikat ryhmiä/konepaikkoja liikuttamalla. Kun olet valinnut paikat, paina ”Lukitse valitut paikat” -painiketta. Kun olet varannut ja lukinnut paikat, et voi enää muuttaa valittuja paikkoja.
 6. Ryhmän vetäjä luovuttaa paikat ryhmän jäsenille. Paikkojen varaamisen jälkeen ryhmän vetäjä näkee varatut paikkansa sivulta Konepaikat -> Omat paikkavaraukset. Tältä sivulta ryhmän vetäjä voi luovuttaa paikkoja ryhmän jäsenilleen syöttämällä jäsenen sähköpostiosoitteen kenttään sähköpostiosoite ja painamalla ”Luovuta paikka käyttäjälle” -nappia.
 7. Asettakaa profiilikuvat. Jokaisella jäsenellä tulee olla tunnistettava profiilikuva ennen lippujen luovuttamista. Nopeutat tapahtumassa korttien luovuttamista, jos teet tämän hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Voit asettaa kuvasi menemällä sivulle Profiili -> Omat tiedot. Ota kuva painamalla ”Ota kuva webkameralla” -nappia. Voit myös ladata kuvan tietokoneeltasi valitsemalla ”Choose file (tai valitse tiedosto”) -painiketta. Kuvasta pitää pystyä erottamaan kasvosi selkeästi. Kuvan tulisi olla pystysuorassa.
 8. Tulosta tai tallenna lipputosite. Jokainen ryhmän jäsen tulostaa tai tallentaa oman lipputositteensa sen jälkeen kun hänelle on konepaikka siirretty. Muista ottaa tämä lipputosite mukaan tapahtumaan, varsinainen pääsylippu annetaan tapahtuman sisäänkäynnin info pisteeltä.
Jos lippujen ostamissa ilmestyy ongelmia, olethan yhteydessä tapahtuman infoon: infoxxiii@insomnia.fi
Ohjeet tietokonepaikkojen siirtämiseen
Kertaalleen varattuja paikkoja ei voi siirtää itse. Paikkojen siirrosta voi laittaa pyynnön asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@insomnia.fi Pyynnössä tulee käydä ilmi perustelut paikkojen siirrolle.
Liput ja hinnat 2023

Liput Insomnia XXIII tapahtumaan myydään ennakkoon verkkosivujen kautta. Lisäksi tapahtumaan myydään kävijälippuja tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös konepaikkalippuja myydään, mikäli niitä on jäljellä. Ryhmäalennukset eivät päde sisäänkäynnillä ostaessa. Mikäli haluat varmistaa paikkasi Satakunnan suurimpaan verkkopelitapahtumaan, varaa lippusi hyvissä ajoin ennakkoon.

Ennakkoon ostaneita koskevat ryhmäalennukset. Määräalennukset annetaan vain kerta ostoksista ja ne koskevat vain tavallisia konepaikkoja. Konepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 100cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

Tarjoamme tänä vuonna Friitala-Talon laneille kahta lipputyyppiä. Mihis ny ja Iha Hyvä edustavat normaaleja lippuja, joita tapahtumaan voi ostaa. Huomioithan että konepaikkoja on saatavilla vain rajoitetusti, joten osta lippusi ennakkoon ennen kuin kaikki loppuvat!

Konepaikoille joihin tahdotaan kytkeä 10Gbps verkkoyhteys pitää olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen 30.09.2023

Konepaikattomat liput

Kävijälipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osalistua esimerkiksi oheistoiminta-alueen tarjoamaan ohjelmaan. Konepaikaton lippu on hyvä vaihtoehto, jos et tuo pöytäkonetta mukanasi – kannettavia tietokoneita voi käyttää tapahtumassa. Muistathan, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tällä lipulla.

Määräalennukset

Huomioithan, että nämä määräalennukset tulevat vielä Early Bird -hintojen päälle!!!

Iha Hyvä

5-7 henkeä

-5% lisäalennusta

8+ henkeä

-8% lisäalennusta

Lipputyypit
Kaikki hinnat ovat alv 0%, hintoihin ei lisätä alv:ia

Tapahtumaan voit ostaa kahta eri lipputyyppiä. Mihis Ny konepaikkoja et voi itse varata, mutta Iha Hyvä -lipulla voit varata itsellesi tapahtuman kartasta oman konepaikkasi. Siirtymisemme Ulvilan Friitala-Taloon antaa meille mahdollisuuden tarjota jokaiselle parhaat paikat syyslomaviikon kovimpiin laneihin.

Kävijälippu
Sinulle joka tahtoo päästä vain vierailemaan tapahtumaan

Lipun voit ostaa suoraan tapahtumamme infopisteeltä tai sitten voit ostaa kävijälipun jo etukäteen meidän kaupasta. Tämä nopeuttaa sisäänpääsyäsi tapahtumaan.

Lippu oikeuttaa rajattoman kulkemisen tapahtumaan ja tapahtumasta koko tapahtuma viikonlopun aikana. Lipulla voit osallistua myös tiettyihin turnauksiin, joista voi voittaa esimerkiksi konepaikan seuraavaan Insomnia tapahtumaan.

10 EUR
Mihis Ny™
Sinulle jolle riittää konearvottu paikka

Sinulla ei ole oikeutta vaikuttaa paikkavalintaan. Tällä lipulla saat satunnaisen täytepaikan salista, joka tulee olemaan "Iha Hyvä" -tasoinen konepaikka.

 • Paikasta ei alennuksia
 • Ei vierekkäisiä paikkoja vaikka tilauksessa olisi enemmän kuin yksi paikka
 • Sisäänpääsy klo 17:00

Paikkoja et voi itse varata. Paikkasi varataan sinulle lähellä tapahtumaa ja tästä ilmoitetaan erikseen someissa ja nettisivuilla. Jos paikkasi ei ole varattu, kun tapahtuma alkaa, tule kuittisi kanssa ovelle tai lähetä viestiä päivää ennen osoitteeseen infoxxiii@insomnia.fi. Varausten valinta tehdään satunnaisessa järjestyksessä, joten tilausjärjestys ei vaikuta paikkavalintaan.

20 EUR
Iha Hyvä
Pelaajalle, joka tahtoo vain parasta!

Normaali konepaikka tapahtuman lanialueelta. Nämä paikat pitävät sisällään noin metrin leveät paikat ja 1000 Mbps verkon lähimmästä verkkokytkimestä.

 • Noin 100cm pöytätilaa
 • 1Gbps verkkoyhteys
 • Sisäänpääsy klo 17:00

Tällä lipulla voit varata oman paikkasi ja saat mahdollisuuden käyttää ryhmäalennuksia.

45 EUR
Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi, voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Insomnian Facebook-sivulla tai Discordissa #kauppatori -kanavalla.